شرط معدل در آزمون وکالت-شرایط شرکت و قبولی در آزمون

درباره شرط معدل در آزمون وکالت می دانید؟ آیا می خواهید شرایط آزمون وکالت را بدانید؟ اگر شما هم از دسته داوطلبان وکالت هستید که در صف قبولی آزمون قرار گرفته و می خواهند تا به جمع وکلای دادگستری اضافه شوند و می خواهید تا درباره نحوه و شرایط آزمون بدانید با این مقاله از سایت اریکه ایرانیان دادبان همراه ما باشید.

 

ثبت نام در آزمون وکالت

هر ساله تعداد زیادی از داوطلبان این شغل که فارغ التحصیل رشته حقوق در مقطع کارشناسی و یا بالاتر هستند در این آزمون شرکت می کنند و به دلیل ظرفیت محدود در نظر گرفته شده و تعداد بالای شرکت کنندگان در آزمون هر آیتم کمک کننده برای داوطلبان از جمله شرط معدل در آزمون وکالت مورد توجه و سوال قرار می گیرد، از تعداد زیاد شرکت کننده ها فقط آماری در حدود ۵ درصد پذیرفته شده و موفق به کسب پروانه وکالت می شوند.

 

چه کسانی می توانند در آزمون وکالت شرکت کنند

با توجه به جاذبه رشته حقوق و میزان علاقه ای که بسیاری از مردم به چنین رشته ای از خود نشان می دهند برخی به فکر تغییر رشته افتاده و با رویای ورود به عرصه وکالت در مقاطع بالاتر تحصیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری تصمیم به تغییر رشته می گیرند و با رشته ای بجز حقوق و یا رشته های زیر مجموعه وارد رشته حقوق در مقطع ارشد و یا دکتری می شوند، برای اطلاع یک نکته مهم برای این اشخاص این است که شما در صورتی می توانید در آزمون وکالت شرکت کنید که در مقطع لیسانس رشته حقوق یا فقه و مبانی فقه حقوق اسلامی خوانده باشند.

و نیز کسانی که دروس حوزوی و دانشگاهی معادل لیسانس فقه و حقوق با تائید مرجع صالح را گذرانده باشند و کسانی که کارشناسی حقوق نداشته و فقط مدارک بالاتر از آن را دارند نمی توانند در این آزمون شرکت کنند.

بنابراین در صورتی که لیسانس شما رشته دیگری بوده و با تغییر رشته در مقطع ارشدتان وارد رشته حقوق شده اید و یا قصد دارید به این منظور تغییر رشته دهید نمی توانید در این آزمون شرکت کنید.

همچنین دیگر شرط ورود به آزمون وکالت تابعیت کشور ایران است، به لحاظ سنی شرایط برای تهران افراد زیر سن چهل سال تمام و برای سایر حوزه ها زیر ۵۰ سال تمام است.

arikehdadban.com-gpa-in-the-lawyers-test-
شرط معدل در آزمون وکالت

نحوه محاسبه معدل و شرط معدل در آزمون وکالت

یکی از درخواستهای اکثریت شما محاسبه معدل است تا بدانید آیا شرط معدل در آزمون وکالت را احراز می کنید یا خیر در این رابطه تصمیم گرفیتم تا نحوه محاسبه این معدل را بیان کنیم، شما می توانید به روشهای زیر معدلتان را محاسبه کنید.

 

روش محاسبه معدل در آزمون وکالت

ابتدا باید درصد دروستان را محاسبه کنید و پس از محاسبه دقیق این عدد به دست آمده را در ضریب مربوط به خود آن درس ضرب کنید، سپس حاصل جمع همه این عدد ها (ضریب دروس ضرب در درصد آن) را تقسیم بر جمع ضرایب آنها (عدد ۱۳) می کنیم و سپس تقسیم بر ۵ می کنیم، معدل شما محاسبه می شود.

برای محاسبه درصد دروستان این را در نظر بگیرید که هر سه سوال غلط یک سوال درست را می برد.

 

نتیجه گیری:

بسیاری از دوستان تصور می کنند احراز شرط معدل در آزمون وکالت و یا به عبارتی قبولی در آزمون وکالت و گرفتن پروانه وکالت بسیار سخت و به تعبیر برخی غیر ممکن است ولی باید این را بدانید که اینگونه نیست و کسانی که وارد این آزمون می شوند اگر با شیوه درست مطالعه کنند و نکات مهم درباره این آزمون و قبولی در آن را بدانند، پذیرفته شدن کار ساده ای خواهد بود، کافی است تا شما بدانید چگونه درس بخوانید به کدام قسمت از دروستان وزن بدهید، نحوه تست زنی و همچنین تجربه آزمونهای قبلی را در نظر بگیرید.

اگر سوالی درباره آزمون پیش رو، روش اجرای آزمون، زمان و نحوه قبولی، نحوه محاسبه درصد و یا شرط معدل در آزمون وکالت ذهنتان را مشغول کرده و یا در این باره نگران هستید و تا موعد آزمون بعدی یک فرصت محدود با تعداد زیادی رقیب جلوی راهتان می بینید با ما تماس بگیرید، ما تجربه لازم را در اختیارتان قرار می دهیم و شما را در مسیر قبولی یاری می کنیم.

وکیل آنلاین چت رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *